Liebster Blogger Award

It is indeed a great Honor to be recognized by others in what you do.

Thank you ThinkTalk and Sirisha (Siri’s food lab) for finding my humble blog so interesting that you chose me as one of your Nominees.

I find myself worthy Γ—2 once more, after 9 months of my first Blogger award, “SUNSHINE BLOGGER AWARD“. Indeed am highly favoured to be Nominated by two Bloggers within the space of One week on the same award.

ThinkTalk as the name implies, is a blog where everyone is allowed to think and talk, thereby Reasoning together. A very interesting blog to visit.

Sirisha (Siri’s food lab) is one of the best food blog. Check out the delicious foods available in her blog.

What is Liebster Award?

It’s an online Blogger award which has been around since 2011.

Unlike other Blogger awards, it is an avenue, where the Blogosphere community hold awards where bloggers use to nominate a blog in appreciation for its creative, inspiring or motivational content.

In German, LIEBSTER means sweetest, kindest, nicest, dearest, beloved, lovely, kind, pleasant, valued, cute and endearing.

It also serves as a medium where other Bloggers receive recognition and free exposure for their blogs.

AWARD RULE

Of course, rules are not exempted. If you wish to participate, then the following rules is for you:

1. Thank the Blogger who nominated you and provide a link to their blog.

2. Answer the questions given to you.

3. Nominate other 11 Bloggers of your choice.

4. Ask your Nominees 10/11 questions.

5. Notify your Nominees once
you have uploaded the post.

10 Questions from ThinkTalk

1. What is your best childhood memory?

Ans: I can never forget that faithful day, as small as we were, myself, my Elder brother and my Sister came back from school and couldn’t find our grandmother at home yet. So, led by my Elder brother, we trecked to the market where she was. As tiny as our legs were then.

2. If you had a chance for a do-over in life, what would you do differently?

Ans: Learn Piano perfectly because it pains me that as a musician, I don’t play it so well as supposed.

3. How do you spend your free time?

Ans: Either on my dext researching and writing or with my phone blogging or watching movies.

4. What do you feel most proud of?

Ans: Myself because without myself, I can’t feel proud of any other things that follows.

5. What is the skill you’d like to learn and why?

Ans: Spanish, German and french. Because I love them.

6. What is your strongest quality?

Ans: I love easily.

7. If you could only keep five possessions, what would they be?

Ans: i) Phone and charger. ii) Bible. iii) Wallet iv) Favorite Shoe. v) Favorite Text.

8. What teacher in school made the most impact on you and why?

Ans: Many of them.

9. Who do you most admire in your life?

Ans: Mazi Nnamdi Kanu and Donald Trump.

10. Do you believe in luck?

Ans: Yes, but that shouldn’t mean I should sit and wait for luck to fall on me.

11 Questions from Sirisha

1. What is your favorite thing to blog about?

Ans: Health and Wellness.

2. Why do you like blogging?

Ans: Blogging exposes me to the world of learning and impacting knowledge to people in need of them.

3. What is the best book you have read?

Ans: Introduction to the Devout Life. By Saint Francis De Sales.

4. Do you meditate?

Ans: Yes.

5. How do you motivate yourself during tough times?

Ans: I remember that even in my tough times, I have people am more better than. Indeed, tough times is an instrument of meditation.

6. What would you describe as soul food?

Ans: The Joy that come from doing what is right.

7. What is your favorite quote?

Ans: [My Quote>> “In the midst of happy people, you are relaxed but in the midst of sad/angry people, you reason. >> More

8. In the event of an emergency home evacuation, what is the first item you grab?

Ans: My phone and charger.

9. What is your biggest fear and how did you overcome it?

Ans: The fear of failure, but whenever it emerge, I remember that success is what I represented.

10. Do you sing? What is your favorite song?

Ans: Yes I sing. I don’t actually have favorite song because I love every music that sounds nice to my ear.

11. Are you an outgoing or stay at home type?

Ans: Am a stay at home type, although I like traveling.

I WISH TO NOMINATE THE FOLLOWING BLOG, WHO HAVE RECENTLY FOLLOWED MY BLOG:

1. Doshelles

2. Relationship Insights by Yernasia Quorelios

3. Unsaid words

4. Disha T

5. Chasing the Maximum life

6. Gottfried

7. Cindy Georgakas

8. Pans and Proses

9. Kally

10. thedabler

11. Thought of the day.

QUESTIONS FOR MY NOMINEES:

1. What is your favorite thing to blog about?

2. Why do you like blogging?

3. What is the best book you have read?

4. How do you motivate yourself during tough times?

5. In the event of an emergency home evacuation, what is the first item you grab?

6. What is your biggest fear and how did you overcome it?

7. Do you sing? What is your favorite song?

8. How do you spend your free time?

9. What do you feel most proud of?

10. What is the skill you will like to learn and why?

11. Who do you admire most in your life?

CONGRATULATIONS TO THE NOMINEES.

29 Comments

  1. Hey dear! First of all a big congratulations to you for the Liebster Award. You have really great content and you truly deserve it. And secondly thank you do much for nominating me for the award. I feel honored. It truly means a lot to me. Anyways , Keep blogging and keep growing, Many more awards to go. πŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸ€—πŸ₯°

    Liked by 3 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s